Healing

Healingsclairvoyance

Selve ordet HEALING er engelsk – og betyder ” at hele, eller helende”.

Når jeg arbejder som healer, overføres der energi til Dig med mig som kanal, hvor jeg stiller mig til rådighed for de Universelle energier eller højere bevidsthed om du vil. Dette er uden religiøs tilknytning! 

Jeg hjælper dig med at sætte skub i din egen selvhealende proces ved at aktivere kroppens eget energisystem, som i ubalance, kan fører til sygdom. Du oplever forløsning af ”låst energi”, eller traumeårsagen.

Healings energien arbejder i hele nervesystemet og meridianbanerne, og når derved ud i alle kroge af din krop – fysisk som følelsesmæssigt.

Under healingen kommer dit nervesystem ned i en parasympatisk tilstand – dvs., at kroppen afslappes og tillader at hele, hvile og fordøje. Kroppen kommer derved ind i sin selvhelende tilstand.

Selve healingen foregår som oftest ved, at jeg holder om dine fødder for derved at skabe kontakt og tryghed i processen.

En healings-session kan sagtens kombineres samtidig med zoneterapi. Ved denne kombination anvender jeg ofte Farve-healing – se afsnittet: ”Hvorfor bliver du stimuleret af Farver” – under Farveterapi

Under din healing vil jeg bruge min clairvoyante evne til at komme dybere ned i processen og hurtigere kunne finde ind til sagens kerne.

  

Ring til mig på tlf. 4091 5612 og
bestil tid til healing.