Zoneterapi

Zoneterapi behandling i Fredericia - Zoneterapeut

Zoneterapi er en urgammel behandlingsform, der i kroppen arbejder både fysisk og psykisk.

Behandlingen går ud på at:

  • Afbalancere
  • Regulere
  • Harmonisere

Kroppens egen CHI – (energi) vækkes, og jeg tilfører ikke noget, som ikke findes i kroppen allerede.

Med min sygeplejefaglige viden anskuer jeg mennesket anatomisk, fysiologisk og sygdomsmæssigt OG sammenkoblet med min viden ud fra den østlige tankegang har jeg et unikt redskab til både at kunne formidle og behandle.

Hvert eneste organ i kroppen refererer til sit hele egne unikke område: Meridian, muskel, kropsvæv, sanseorgan, smag, følelse, farve, klima og meget mere. Summen af alt dette gør, at jeg med zoneterapi kan behandle dig som et helt menneske.
 

Jeg har specialiseret mig og udbyder to typer af zoneterapi

Min zoneterapi udbyder jeg på to forskellige måder. Begge arbejder meget dybt, men der er alligevel en forskel.
 

klassisk zoneterapi

Først er der den klassiske zoneterapi under fødderne i eventuel kombination med akupunktur og eller nerverefleksologi og magneteltterapi alt efter, hvilket behov du måtte have, og er således den mere ”fysiske type”.

Behandlingstiden er 1 time.

I behandlingen oplever jeg zoneterapien feminin, idet mine hænder er i glidende bevægelse, hvorimod nerverefleksologien er mere maskulin, fordi mit fingertryk er mere statisk på diverse nervepunkter. Sammen er de en fantastisk kombination og afbalancerer både feminint og maskulint i kroppen, så der genskabes en rigtig fin harmoni.
 

Den anden type er ”zoneterapeutisk-healing”

Det er stadigvæk klassiske zoneterapi, men her bliver der også tilkoblet Farveterapi, healing og clairvoyance i form af råd og vejledning.

”Zoneterapeutisk-healing” arbejder både fysisk og psykologisk. Vi ”rejser” ind i kroppen sammen og arbejder dybere med de eventuelle smerter, følelser og fornemmelser, der rører sig hos dig. Det giver udover en fysisk rar fornemmelse i kroppen også en dybere indsigt eller forløsning samt redskaber, du kan tage aktivt i brug med det samme.

Behandlingstider er 1½ time.


  
Ring til mig på tlf. 4091 5612 og bestil tid til
zoneterapi eller zoneterapeutisk-healing.