lige nu

Nyuddannet nerverefleksolog

Vibeke Sandbæk nerverefleksologiDen 11.03.-2017 blev jeg færdig uddannet Nerverefleksolog.

Jeg er SÅ glad for, at jeg har taget denne overbygning til zoneterapien, fordi en kombination af disse to behandlingsformer simpelthen sætter større fokus på kroppens egen energiarbejde og helingsproces. Det vil sige, at du som kunde får MERE for pengene, da energi-flowet i kroppen kommer til at gå langt dybere og hurtigere end med blot zoneterapien alene... DET ER SIMPELTHEN FANTASTISK, synes jeg.

Men hvad er- og hvordan virker Nerverefleksologi?

Det er en genvej til hurtigere og mere effektiv behandling, da Nerverefleksologien arbejder DIREKTE med kroppens nervesystem.

Behandlingsmetoden bruger punkter for 106 præcist lokaliserede nervestrukturer, som alle findes på fodknoglernes periost (knoglehinde).

nerverefleksologi

Jeg behandler med et statisk tryk på fødderne, så længe der er smerte, dog maksimalt 15 sekunder.

Nerverefleksologi-metoden kan bruges både som behandling og som diagnose. Fordi der gives impulser direkte til nervesystemet, kan du opleve en meget præcis behandling og virkningen indtræder ofte hurtigt- ja nogen gange øjeblikkeligt.

Jeg har arbejdet med teknikkerne nu et halvt år- sideløbende med jeg har været under uddannelse- og jeg må sige, at jeg får super fine tilbagemeldinger både fra nye kunder, men også fra ”gamle”, der alle oplever en hurtigere bedring end før, hvor jeg kun brugte zoneterapi og el. akupunktur.